Saturday, April 3, 2010

Para Aweks behind every succesful F1 Driver

Sebelum race start pada pukul 4 petang nanti di Sepang, aku publish entri yang agak santai. Para aweks pelumba F1 yang sentiasa mengedik di paddock ketika balak sedang bersungguh tunjuk macho di litar.

 
Jessica Michibata; aweks Jenson Button

 
Catherine Hyde; aweks Heiki Kovalainen

 
Vivian Sibold; aweks Nico Rosberg

 
 Raquel del Rosario; ni bininya Fernando Alonso

 Kecuali bini Fernando Alonso, 3 aweks yang lain tu masih lagi boleh korang cuba terai ekjas. Mereka semua berada di Sepang sepanjang race weekend bersama balak masing-masing.

Amacam ada berani mau terai ekjas awek Button tu?Harapnya takde bebudak F1 yang buat perangai bebudak Chelsea; harapkan member; member ekjas awek member.

PaddockBox

3 comments:

Ariff Shah said...

fairuz?

Hazman said...

hmmmm.... kalau tak silap si fairuz tu dah kawin kan....

KERS said...

Ariff & Hazman : yeap fairuz dah kah 2 tahun lepas kot.